0:00 / 0:00

Wij zijn op zoek naar een resultaatgerichte Maintenance Manager om ons team bij Gyproc Saint-Gobain te versterken. Als Maintenance Manager zal je een cruciale rol spelen in de output en het onderhoud van onze productieplant. Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen en implementeren van preventieve onderhoudsprogramma’s, het coördineren van de onderhoudswerkzaamheden en het effectief beheren van het onderhoudsbudget.

Maintenance Manager

Wat je hier doet

 • Je stelt het operationele plan (doelstellingen, projecten, budget, ressources, …) van je afdeling op in functie van de bedrijfsstrategie en je bent verantwoordelijk voor de implementatie en de realisatie ervan.
 • Je bepaalt mee de toekomstgerichte evolutie van ons machinepark, onze technologieën en processen. Je neemt hierin initiatief, stemt projectscope en prioriteiten af in overleg met het productiemanagement en je werkt proactief mee aan het opstarten en industrialiseren van nieuwe projecten.
 • Je zal de drijvende kracht zijn achter de ontwikkeling en de implementatie van de preventieve onderhoudsprogramma’s, waarbij je innovatieve benaderingen toepast om de levensduur van onze productie installatie te maximaliseren en ongeplande stilstanden tot een minimum te beperken.
 • Je coördineert het reguliere onderhoud. Hiervoor werk je nauw samen met zowel interne klanten als met externe partners om ervoor te zorgen dat alle werkzaamheden efficiënt worden uitgevoerd. Je stelt duidelijke doelstellingen en verwachtingen voorop. Je luistert, ondersteunt en denkt probleemoplossend mee na.
 • Je beheert het onderhoudsbudget, waarbij je voortdurend streeft naar kostenoptimalisatie zonder toegevingen te doen aan de kwaliteit en betrouwbaarheid van de technische infrastructuur.
 • Je coacht, ondersteunt en inspireert je onderhoudsteam (een team van een 20-tal collega’s). Je creëert een positieve werkomgeving waarin teamleden hun volledige potentieel kunnen benutten en waar continue professionele ontwikkeling wordt gestimuleerd.
 • Je speelt een sleutelrol in het bevorderen van samenwerking tussen verschillende afdelingen. Door effectieve communicatie en coördinatie draag je bij aan het verbeteren van de algehele operationele efficiëntie.
 • Je waarborgt de naleving van procedures, werkafspraken, kwaliteit, orde en netheid (5S), veiligheidsvoorschriften en milieuwetgeving, waarbij je ervoor zorgt dat alle onderhoudsactiviteiten voldoen aan de hoogste normen op het gebied van veiligheid en duurzaamheid.
 • Je rapporteert aan de Operations Director.

Wat je meebrengt

 • Je hebt een hogere opleiding genoten en blikt reeds terug op minstens 5 jaar relevante ervaring. Op deze manier heb je een stevige basis gelegd voor deze functie.
 • Je bezit een stevige kennis van diverse technische onderhoudssystemen en -processen, waardoor je in staat bent om een effectieve strategie te ontwikkelen en te implementeren.
 • Je hebt bewezen vaardigheden in het oplossen van technische vraagstukken en een goed georganiseerde en gestructureerde aanpak om diverse onderhoudsactiviteiten te coördineren.
 • Je hanteert een proactieve aanpak, je werkt zelfstandig en je toont initiatief.
 • Met jouw sterke coaching skills weet je het onderhoudsteam te motiveren en te begeleiden om zo de gezamenlijke doelen te bereiken. Jouw inspirerende leiderschapsstijl verhoogt de betrokkenheid van de medewerkers.

Wat wij je bieden

Als marktleider behoort Gyproc Saint-Gobain tot één van 's werelds grootste groeperingen van bouwmaterialen.

Als bedrijf hechten we veel belang aan ontwikkeling van onze medewerkers. Interne opleidingen om je talent te ontwikkelen en (internationale) doorgroeimogelijkheden zijn dan ook zeer reëel.

We bieden je een boeiende uitdaging in een dynamische en innovatieve onderneming die met een duidelijke visie de toekomst tegemoet gaat.

Jouw aantrekkelijk salaris wordt aangevuld met een mooi pakket aan extra-legale voordelen.

Interesse? Stuur je kandidatuur naar eric.verbaenen@saint-gobain.com.

Claim jouw werkplek

 • Toegestane bestandstype(n): PDF, DOC, DOCX.
  Maximale bestandsgrootte: 5 MB