0:00 / 0:00

Een succesverhaal– dat maak jij van ons merk Gyproc® . Jij bent commercieel verantwoordelijk voor de groei en omzet van de markt. Je zorgt voor het assortiment en de juiste marketingmix, die je haalt uit de klantenbehoefte en jouw graadmeter is hun tevredenheid. Je bewaakt het assortiment, de brandcommunicatie en de uniformiteit van de merken binnen jouw markt en gaat voor duurzaam partnership. Jij neemt de leiding in het assortiment, de oplossingen voor jouw doelgroep, de nodige training, communicatie en neemt je team en collega’s mee in de manier van klantbeleving.

Market Manager architecten en aannemers

Wat je hier doet

Je maakt deel uit van het marketing team, dat betekent dat jij zorgt voor:

 • Beheer. Je bent verantwoordelijk voor groei in omzet van jouw markt assortiment, voor prijsstrategie, en concepten. Je vertaalt dit alles in een concreet commercieel plan samen met de klant. Je werkt samen met de product managers.
 • Plannen en analyseren. Je plant proactief jouw commercieel plan in lijn met de strategie, en zorgt op basis van klant- en marktinzichten voor juiste acties, assortiment en waarde propositie.
 • Innovatie. Je zoekt creatief naar nieuwe services, processen en technologieën ter verbetering van de klantbeleving. Je weet digitale marketingtools perfect te gebruiken in campagnes en analyses.
 • Communicatie. Je bent de verbindende factor tussen de marktmanager, product managers, training & communicatie. Je werkt mee aan communicatie- en mediaplan, ondersteunt collega’s van verkoop en houdt voortdurend en efficiënt contact met alle stakeholders.

Wat je meebrengt

Wij zoeken een enthousiaste marketeer met zin voor initiatief, en klant georiënteerd. Resultaatsgericht samenwerken is cruciaal, daarom moet je ook helder en open durven communiceren. Andere voorwaarden zijn:

 • Master in communicatie/ marketing, ervaring in market management is een pluspunt.
 • Gestructureerd en innovatief; affiniteit met digitale services
 • Je kan zelfstandig projecten opzetten en opvolgen.
 • Meertalig NL/FR

Wat wij je bieden

Als marktleider behoort Gyproc Saint-Gobain tot één van 's werelds grootste groeperingen van bouwmaterialen.

Als bedrijf hechten we veel belang aan ontwikkeling van onze medewerkers. Interne opleidingen om je talent te ontwikkelen en (internationale) doorgroeimogelijkheden zijn dan ook zeer reëel.

We bieden je een boeiende uitdaging in een dynamische en innovatieve onderneming die met een duidelijke visie de toekomst tegemoet gaat.

Jouw aantrekkelijk salaris wordt aangevuld met een mooi pakket aan extra-legale voordelen.

Interesse? Stuur je kandidatuur naar eric.verbaenen@saint-gobain.com.

Claim jouw werkplek

 • Toegestane bestandstype(n): PDF, DOC, DOCX.
  Maximale bestandsgrootte: 5 MB